Verhaal van Robin Horeman

Iedereen kent de actie Alpe d’HuZes als een inzamelingsactie voor het KWF. Met deze actie wordt geld ingezameld voor baanbrekend onderzoek naar het ontstaan en behandelen van kanker. Wist je dat 1 op de 3 mensen direct of indirect met kanker te maken krijgt. Het is onze missie om van kanker een goed behandelbare aandoening te maken.
Het team waar ik, Robin Horeman deel van uitmaak, is team In4action dat in actie komt voor de Alpe d’HuZes. Samen met Eline Veder en Erik van Kerkhoff doen wij dit onder meer door de verkoop van armbandjes en het organiseren van spinningmarathons. Zo zullen wij op 23 maart 2019 een spinningmarathon houden bij sportschool Body Business in Houten.
Wij voelen ons zeer vereerd dat de stichting nieuwjaarsduik Houten ons steunt in het behalen van onze sponsordoelstelling. Zeer veel respect voor al die honderden mensen die zo’n koude duik nemen in de Rietplas. Ik denk dat ik toch liever 6 keer de alpe d’Huez wil beklimmen.
Elke eurocent die wij als sponsorgeld mogen ontvangen gaat naar het goede doel, het KWF.
Mijn persoonlijke motivatie om de loodzware klim van de alpe d’Huez 6 keer te doen, is gelegen in het verlies van een lieve collega op veel te jonge leeftijd. Zij is overleden aan alvleesklierkanker. Een vorm van kanker dat nog altijd veel slachtoffers maakt. Ik vind dat hier verandering in moet komen door een goede behandelmethode. Dit kost veel geld en daarom doe ik mee.

Help jij ook mee?

Bekijk nu de foto's van de duik!

 

Robin Horeman