Geplaatst op

Houtens nieuws: Nieuwjaarsduik uit Blik was een groot succes

Geen enorme dansende- en rennende mensenmassa op Nieuwjaarsdag op het strand van de Rietplas. Burgemeester Gilbert Isabella van Houten gaf het startsignaal voor de speciale Corona Nieuwjaars thuisduik Houten digitaal. Vijftienhonderd personen volgden de digitale duik live vanuit thuis.  

Lees meer op: https://www.houtensnieuws.nl/lokaal/activiteiten/657562/nieuwjaarsduik-uit-blik-was-een-groot-succes

Dit Premium-artikel van Houtens Nieuws wordt u voor deze gelegenheid gratis aangeboden. Onbeperkt Premium-verhalen lezen, voor €3,95 per maand? Abonneer je via https://www.houtensnieuws.nl/abonnement/houtensnieuws/bestellen 

Drie thuis duik helden (Guus Boonstra)
Geplaatst op

Omroep Houten: THUIS EEN NAT PAK HALEN MET 19E NIEUWJAARSDUIK HOUTEN

Goed nieuws voor de Nieuwjaarsduik liefhebbers uit Houten en omstreken. De duik gaat door op Nieuwjaarsmorgen. Geen massaal treffen op het strand van de Rietplas, maar als gevolg van de afgekondigde maatregelen als een verantwoorde- en kleinschalige thuisduik in de eigen veilige bubbel. Burgemeester Gilbert Isabella zal daarbij even voor 12.00 uur aftellen en het startsein geven.

Lees meer op: https://www.omroephouten.nl/thuis-een-nat-pak-halen-met-19e-nieuwjaarsduik-houten/

Geplaatst op

AD: Tóch een nieuwjaarsduik in Houten. Dit is hoe die koude plons daar in z’n werk gaat

Geen nieuwjaarsduik in Houten? Dát kan niet, dachten ze bij Stichting Nieuwjaarsduik Houten. En dus verzonnen ze een originele manier om toch samen met een koude plons het nieuwe jaar te vieren

Lees meer op ad.nl:

https://www.ad.nl/utrecht/toch-een-nieuwjaarsduik-in-houten-dit-is-hoe-die-koude-plons-daar-in-z-n-werk-gaat~a043e9be/

Geplaatst op

‘Burgemeestersoep’ bij 18e Nieuwjaarsduik Houten

HOUTEN Over een paar weken is al weer zover. Dan vindt op 1 januari in de Rietplas van Houten voor de 18e maal het grootste- en kortst durende evenement van de regio plaats: de Nieuwjaarsduik Houten. Burgemeester Gilbert Isabella zal daarbij ook als vrijwilliger de handen uit de mouwen steken. Na de gebruikelijke warming-up en het startschot op klokslag 12.00 uur, zullen meer dan 700 deelnemers achterelkaar het koude water van de Rietplas inrennen. De Houtense Nieuwjaarseditie heeft wederom het UNOX Nieuwjaarsduik predicaat ontvangen. Het voldoet daarmee aan alle voorwaarden van een Nieuwjaarsduiklocatie.

Lees meer op: https://houtensnieuws.nl/lokaal/evenementen/burgemeestersoep-bij-18e-nieuwjaarsduik-houten-666853

Geplaatst op

18e Nieuwjaarsduik Houten opnieuw geen ijsduik

Nog even en het is weer zover. Dan vindt het grootste- en kortst durende evenement van de regio plaats: de Nieuwjaarsduik van Houten.

Als de honderden sportievelingen zich springend en huppelend voorbereiden op het afgezette strandje, staan Paul en Antoinette van Oostrum uit Houten alweer een flinke tijd te koukleumen achter de afzetting. Voor de 18e keer komen ze kijken naar het Nieuwjaarsduikspektakel. Hoe anders was het hun allereerste keer in 2003 toen er slechts een handje vol toeschouwers kwamen opdagen en ze konden staan waar ze wilden.

Lees meer op: https://houtensnieuws.nl/lokaal/evenementen/18e-nieuwjaarsduik-houten-opnieuw-geen-ijsduik-669035

Geplaatst op

18e Nieuwjaarsduik Houten; waarom ook niet?

Het klinkt nog ver weg, maar over een paar weken is al weer zover. Dan vindt op 1 januari in de Rietplas van Houten voor de 18e maal het grootste- en kortst durende evenement van de regio plaats: de Nieuwjaarsduik Houten. Enkele minuten voor 12 uur, zullen Debbie Jacobs en Wilma van Kooij de warming up verzorgen. Kort daarop zullen zij met honderden andere deelnemers tegelijk het koude water van de Rietplas inrennen. De Nieuwjaarsduik van Houten is inmiddels, qua omvang van deelnemende sportievelingen, de 14e van Nederland. De Houtense Nieuwjaarseditie kreeg wederom het UNOX Nieuwjaarsduik predicaat. Het voldoet daarmee aan alle voorwaarden van een Nieuwjaarsduiklocatie.

Lees meer op: https://houtensnieuws.nl/lokaal/evenementen/18e-nieuwjaarsduik-houten-waarom-ook-niet-664709

Geplaatst op

“Foute kleding” favoriet bij volleybalsters

Het zal weinigen ontgaan zijn dat op 1 januari in de Rietplas van Houten voor de 17e maal de Nieuwjaarsduik Houten wordt georganiseerd. Op veel prominente plaatsen hangen spandoeken die attenderen op de aanvangstijd van 12.00 uur en het digitale adres voor deelname opgave. Een groep volleybalsters van het eerste damesteam van Taurus doet weer mee om de meest uiteenlopende redenen

Lees meer ophttps://houtensnieuws.nl/lokaal/foute-kleding-favoriet-bij-volleybalsters-528707